Reserva Šeit ir 10 preces.

Rādīt 1 - 10 of 10 vienības
  • Vīns izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās un vismaz 24 mēnešus pudelēs - vīnam koši sarkana, dzīva, dzidra krāsa, ļoti aromātisks ar elegantu, sabalansētu skābuma un vieglu tanīna piegaršu; patīkama, ilgstoša un pārliecinoša pēcgarša. Pasniegšanas t°C 16- 18 Ieteicams pie medījuma, kūpinātu un sālītu zivju, gaļas ēdieniem.

  • Sarežģīts, bagāts, elegants aromāts; nogatavināts amerikāņu un franču ozolkoku mucās 24 mēnešus un vismaz 12 mēnešus pudelēs. Garšā enerģisks, atmiņā paliekošs. Pasniegšanas t°C 16-18 Ieteicams pie medījuma, gaļas, sieriem, sālītām zivīm.

  • Vīns intensīvi sarkanā krāsā ar ķieģeļu nokrāsu, ar stabilu, līdzsvarotu garšu. Nogatavināts 24 mēnešus franču un amerikāņu ozolkoka mucās un 36 mēnešus pudelēs, līdz tas kļūst ideāls baudīšanai. Pasniegšanas t°C 16-18 Ieteicams pie medījuma, gaļas, sieriem.

  • Vīns izturēts vairāk nekā 2 gadus ozolkoka mucās un 2 gadus pudelēs. Harmonisks, labi sabalansēts vīns. Nogatavojušos augļu garša ar tanīna pieskaņām. Pasniegšanas t°C 18.

  • Vīns no vairāk nekā 35 gadu veciem vīna dārziem. Izturēts 18 mēnešus amerikāņu un franču ozolkoka mucās. Piemīt gatavu augļu, garšvielu, žāvētu augļu un riekstu aromāts. Līdzsvarota, samtaina garša. Pasniegšanas t°C 18.

  • Izturēts 12 mēnešus ozolkoka mucās, vismaz 12 mēnešus pudelēs. Piemīt vaniļas un ozolkoka mucas buķete, samtaina garša ar ilgstošu un patīkamu pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie sarkanās gaļas vai medījuma

  • Vīns izturēts dziļos pagrabos, ozolkoka mucās. Piemīt sarežģīts aromāts un lieliska buķete ar garšvielu un balzamika notīm. Samtaina, labi strukturēta garša ar patīkamu tanīna pēcgaršu.Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie nobriedušiem sieriem, medījumiem, putnu gaļas un liellopu gaļas ēdieniem

  • Vīns izturēts dziļos pagrabos, amerikāņu ozolkoka mucās. Piemīt lielisks gatavu augļu aromāts, labi strukturēta, spēcīga garša ar patīkamu pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie puscietiem sieriem, medījumiem, sarkanās gaļas.

  • Ražots no rūpīgi izraudzītām vīnogām, izturēts 3 gadus franču ozolkoka mucās un vismaz 48 mēnešus pudelēs, iegūstot augstākā labuma vīnu ar bagātīgu aromātu un intensīvu, harmonisku, līdzsvarotu garšu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie klasiskas gaļas, sautējumiem.

  • Vīns spilgtā, mirdzoši sarkanā krāsā ar violetu nokrāsu. Vīns izturēts 20 mēnešus ozolkoka mucās un 24 mēnešus pudelēs. Intensīvs aromāts: ar rozīņu un augļu ievārījuma notīm, saskalinot parādās pikanta buķete, krustnagliņas un pipari. Maiga līdzsvarota garša, kura atstāj ilgu patīkamu pēcgaršu Pasniegšana: t°C 18 pie gaļas un siera ēdieniem.

Rādīt 1 - 10 of 10 vienības