Desas un vītināta gaļa Šeit ir 23 preces.

Rādīt 1 - 23 of 23 vienības
  • Jamón izturēts vismaz 16 mēnešus, tāpēc tā nosaukums Gran Reserva. Vītinātā Serrano šķiņķa gatavošana prasa ilgu laiku ar pareizu temperatūras, mitruma un sāls kombināciju, lai laika gaitā svaigais šķiņķis kļūtu par patiesu gastronomisko delikatesi ar unikālu smaržu, aromātu un krāsu. Serrano šķiņķis bija un ir galvenais komponents veselīgai Vidusjūras...

  • Atšķirībā Serrano vītinātās gaļas, vītinātā Ibērijas gaļa gatavota no Ibērijas šķirnes cūkām. Vītinātā Ibērijas gaļa atšķiras no citām ar savu tekstūru, aromātu un unikālo aromātu. Gaļa ir maiga, nedaudz sāļa, ar saldu un patīkamu aromātu. Vītinātā Ibērijas gaļa ir veselīgās Vidusjūras diētas pamatsastāvdaļa, ar zemu holesterīna līmeni. Ibērijas vītinātā...

  • Jamón izturēts 12÷14 mēnešus. Vītinātā Serrano šķiņķa gatavošana prasa ilgu laiku ar pareizu temperatūras, mitruma un sāls kombināciju, lai laika gaitā svaigais šķiņķis kļūtu par patiesu gastronomisko delikatesi ar unikālu smaržu, aromātu un krāsu. Serrano šķiņķis bija un ir galvenais komponents veselīgai Vidusjūras diētai. Šis process modificē...

  • Jamón izturēts 12÷14 mēnešus. Vītinātā Serrano šķiņķa gatavošana prasa ilgu laiku ar pareizu temperatūras, mitruma un sāls kombināciju, lai laika gaitā svaigais šķiņķis kļūtu par patiesu gastronomisko delikatesi ar unikālu smaržu, aromātu un krāsu. Serrano šķiņķis bija un ir galvenais komponents veselīgai Vidusjūras diētai. Šis process modificē...

  • Atšķirībā Serrano vītinātās gaļas, vītinātā Ibērijas gaļa gatavota no Ibērijas šķirnes cūkām. Vītinātā Ibērijas gaļa atšķiras no citām ar savu tekstūru, aromātu un unikālo aromātu. Gaļa ir maiga, nedaudz sāļa, ar saldu un patīkamu aromātu. Vītinātā Ibērijas gaļa ir veselīgās Vidusjūras diētas pamatsastāvdaļa, ar zemu holesterīna līmeni. Ibērijas vītinātā...

  • Atšķirībā Serrano vītinātās gaļas, vītinātā Ibērijas gaļa gatavota no Ibērijas šķirnes cūkām. Vītinātā Ibērijas gaļa atšķiras no citām ar savu tekstūru, aromātu un unikālo aromātu. Gaļa ir maiga, nedaudz sāļa, ar saldu un patīkamu aromātu. Vītinātā Ibērijas gaļa ir veselīgās Vidusjūras diētas pamatsastāvdaļa, ar zemu holesterīna līmeni. Ibērijas vītinātā...

  • Atšķirībā Serrano vītinātās gaļas, vītinātā Ibērijas gaļa gatavota no Ibērijas šķirnes cūkām. Vītinātā Ibērijas gaļa atšķiras no citām ar savu tekstūru, aromātu un unikālo aromātu. Gaļa ir maiga, nedaudz sāļa, ar saldu un patīkamu aromātu. Vītinātā Ibērijas gaļa ir veselīgās Vidusjūras diētas pamatsastāvdaļa, ar zemu holesterīna līmeni. Ibērijas vītinātā...

  • Jamón izturēts 12÷14 mēnešus. Vītinātā Serrano šķiņķa gatavošana prasa ilgu laiku ar pareizu temperatūras, mitruma un sāls kombināciju, lai laika gaitā svaigais šķiņķis kļūtu par patiesu gastronomisko delikatesi ar unikālu smaržu, aromātu un krāsu. Serrano šķiņķis bija un ir galvenais komponents veselīgai Vidusjūras diētai. Šis process modificē...

  • Izsmalcināta delikatešu gaļa. Galvenas sastāvdaļas: liesa cūkgaļa un Ibērijas bekons

  • Izsmalcināta delikatešu gaļa. Brieža gaļa ir īpaša ar savu aromātu un garšu.

  • Vītinātai gaļai (no zirgu gaļas) ir lieliska, salda garša, nav intensīva, ar izteiktu paprikas garšu. Ārkārtēji meteoroloģiskie apstākļi ar pastāvīgu salu ziemā, kas ļauj optimāli vītināšanas procesā. Tiek izmantota 12 līdz 14 gadu veca zirgu vai mūļa gaļa, izmantojot pakaļējo, priekšējo kāju, muguras vai kakla šķiņķa gabalus, sālot ar rupju sāli uz 4...

  • Krāsa: tumši brūna, ar dažādu toņu nokrāsu no ķiršu sarkana līdz tumši bordo, pie kam akcentējot gatavību veidojas nelieli marmora krāsas tauku plankumiņi, kuri piedod raksturīgo sulīgumu. To lieto neapstrādātu, parasti sagriežot plānās šķēlēs, ar uzkodām vai sviestmaizi.

  • Krāsa: tumši brūna, ar dažādu toņu nokrāsu no ķiršu sarkana līdz tumši bordo, pie kam akcentējot gatavību veidojas nelieli marmora krāsas tauku plankumiņi, kuri piedod raksturīgo sulīgumu. To lieto neapstrādātu, parasti sagriežot plānās šķēlēs, ar uzkodām vai sviestmaizi.

  • Desas gatavošanas procesā pa virsu veidojas balts tauku slānītis. Var lietot uzrei pēc izgatavošanas , tad būs desai ļoti maiga garša, bet var pagaidīt līdz tā sacietēs, glabājot vairākus mēnešus pieliekamajā.

  • Desa ir spāņu kultūras daļa, tā ir nozīmīgs produkts veselīgai Vidusjūras diētai, ņemot vērā nozīmīgo uzturvērtības kvalitāti. Desas pagatavošanai ir atlasīta liesa cūkgaļa, desa ļoti garšīga, barojoša. Desai atvērt iepakojumu apmēram 10 minūtes pirms ēšanas, to izmantot istabas temperatūrā, ideāla uzkoda. Uzglabāt pie temperatūras 8÷12°C.

  • Desa ir spāņu kultūras daļa, tā ir nozīmīgs produkts veselīgai Vidusjūras diētai, ņemot vērā nozīmīgo uzturvērtības kvalitāti. Desas pagatavošanai ir atlasīta liesa cūkgaļa, desa ļoti garšīga, barojoša. Desai atvērt iepakojumu apmēram 10 minūtes pirms ēšanas, to izmantot istabas temperatūrā, ideāla uzkoda. Uzglabāt pie temperatūras 8÷12°C.

  • Desa ir spāņu kultūras daļa, tā ir nozīmīgs produkts veselīgai Vidusjūras diētai, ņemot vērā nozīmīgo uzturvērtības kvalitāti. Desas pagatavošanai ir atlasīta liesa cūkgaļa, desa ļoti garšīga, barojoša. Desai atvērt iepakojumu apmēram 10 minūtes pirms ēšanas, to izmantot istabas temperatūrā, ideāla uzkoda. Uzglabāt pie temperatūras 8÷12°C.

  • Chorizo Sarta ir populārs produkts, pateicoties tās izmēriem, intensīvam, ilgstošam aromātam, noformējumamam un tās piemērotībai jaunās, radošās receptēs, papildinot desu tradicionālo pielietojumu. Desai atvērt iepakojumu apmēram 10 minūtes pirms ēšanas, to izmantot istabas temperatūrā, ideāla uzkoda. Uzglabāt pie temperatūras 8÷12°C.

  • Izgatavota no zirga gaļas, Ibērijas bekona, paprikas, sāls un garšvielām. Viegla garša ar saldu pēcgaršu. Populāra ar bagāto un savdabīgo garšu. Ideāls kā aperitīvs ar labu sarkanvīnu.

  • Manchego siers – viens no Spānijas siera karaļiem, starp sieriem ieņem nozīmīgu vietu.

  • Desa ir pamatmateriāls spāņu virtuvei. Desai izvēlēta liesa cūkgaļa ar tradicionālām garšvielām, desa nepievils nevienu gaumi. Salchichón lietot istabas temperatūrā, izcila uzkoda.

Rādīt 1 - 23 of 23 vienības