Vītināta gaļa Šeit ir 8 preces.

Rādīt 1 - 8 of 8 vienības
  • Jamón izturēts 12÷14 mēnešus. Vītinātā Serrano šķiņķa gatavošana prasa ilgu laiku ar pareizu temperatūras, mitruma un sāls kombināciju, lai laika gaitā svaigais šķiņķis kļūtu par patiesu gastronomisko delikatesi ar unikālu smaržu, aromātu un krāsu.Nesatur lipekli

  • Jamón izturēts 12÷14 mēnešus. Vītinātā Serrano šķiņķa gatavošana prasa ilgu laiku ar pareizu temperatūras, mitruma un sāls kombināciju, lai laika gaitā svaigais šķiņķis kļūtu par patiesu gastronomisko delikatesi ar unikālu smaržu, aromātu un krāsu. Serrano šķiņķis bija un ir galvenais komponents veselīgai Vidusjūras diētai. Šis process modificē...

  • Izsmalcināta delikatešu gaļa. Brieža gaļa ir īpaša ar savu aromātu un garšu.

  • Vītinātai gaļai (no zirgu gaļas) ir lieliska, salda garša, nav intensīva, ar izteiktu paprikas garšu. Ārkārtēji meteoroloģiskie apstākļi ar pastāvīgu salu ziemā, kas ļauj optimāli vītināšanas procesā. Tiek izmantota 12 līdz 14 gadu veca zirgu vai mūļa gaļa, izmantojot pakaļējo, priekšējo kāju, muguras vai kakla šķiņķa gabalus, sālot ar rupju sāli uz 4...

  • Krāsa: tumši brūna, ar dažādu toņu nokrāsu no ķiršu sarkana līdz tumši bordo, pie kam akcentējot gatavību veidojas nelieli marmora krāsas tauku plankumiņi, kuri piedod raksturīgo sulīgumu. To lieto neapstrādātu, parasti sagriežot plānās šķēlēs, ar uzkodām vai sviestmaizi.

  • Vītinātā gaļa – Spānijas valsts delikatese, auksti vītināts cūkgaļas šķiņķis (nogatavināšana 22-28mēn).

  • Krāsa: tumši brūna, ar dažādu toņu nokrāsu no ķiršu sarkana līdz tumši bordo, pie kam akcentējot gatavību veidojas nelieli marmora krāsas tauku plankumiņi, kuri piedod raksturīgo sulīgumu. To lieto neapstrādātu, parasti sagriežot plānās šķēlēs, ar uzkodām vai sviestmaizi.

  • Vītinātā gaļa – Spānijas valsts delikatese, auksti vītināts cūkgaļas šķiņķis (nogatavināšana +15mēn). Duroc - raksturo gaļas kvalitāti ar ievērojamu marmora līmeni, kas piedod gaļai īpašu garšu.

Rādīt 1 - 8 of 8 vienības