Valley Valdeón (Leon) ir zaļa un auglīga vieta Picos Eiropas centrā, siers ir viens no labākajiem zilajiem sieriem Spānijā, kura noslēpums slēpjas govs piena augstajā kvalitātē. Ražošanas platība: Visa Valdeón in Leon ieleja, kas robežojas ar Eiropas dabas parku Picos. Garša: dziļa, smaržīga ar noturīgu aromātu, ar taukskābju skābumu un sāļumu, ieteicams...
Iberico sieru ražo no dažādu proporciju pienu maisījuma Kastīlijas provincē cilindriskā formas veidā ar nelieliem caurumiem kompaktā masā. Ražošanas platība: Castilla La Mancha. Garša: franču siera garša, mīksta, krēmīga, ar triju pienu īpašībām: govs piena skābumu; kazas piena pikantumu, baltumu un aitas piena treknumu un aromātu. Sieru izmanto uzkodām...
Siers Reserva izgatavots bruņniecības tradīciju garā: ar ilgu izturēšanas siers iegūst īpašu un unikālu garšu. Šīs siers ir augstākas kvalitātes siers.
Siera Queso al Brandy ir izgatavots no svaiga aitas piena. šis siera ražošanas process notiek ar stingru kontroli un aizņem vismaz aptuveni 10 mēnešus pēc tam sieru iztur apmēram 2 mēnešus brendijā. Kad pabeigts nogatavošanas process, sieru vēlreiz sedz ar eļļaino slāni, kas sajaukti ar mīkstu un smaržīgu garšaugu, un ietin ar baltu papīru - antitauki.
Siers gatavots no pasterizēta aitas piena. Cietais siers, izturēts no 6 līdz 8 mēnešiem. Intensīva un dziļa garša ar raksturīgo aitas siera aromātu.
Siers gatavots no pasterizēta aitas piena. Cietais siers, izturēts no 9 līdz 12 mēnešiem. Spēcīga, dziļa un intensīva garša ar raksturīgo aitas siera aromātu.
Siers gatavots no pasterizēta aitas piena. Cietais siers, izturēts no 6 līdz 8 mēnešiem. Spēcīga un intensīva garša ar raksturīgo rozmarīna aromātu.
Kazu sieru gatavo no kazu pasterizētā piena. Fermentācijas procesā sieru mazgā sarkanvīna vannās, kas piedod sieram ziedu aromātu, bet tā apvalkam gludu, tumšu toni. Garša: ļoti maiga, salda, nedaudz skāba, krēmveida, trekna, ar vīna un kazas piena aromātu.
Siers gatavots no pasterizēta kazas piena. Patīkami mīksta garša. Izturēts līdz 20 dienām.
Siers gatavots no pasterizēta aitas un kazas piena.
Siers gatavots no pasterizēta govs, kazas un aitas piena. Patīkami mīksta garša.