Alkohols Šeit ir 73 preces.

lapā
Rādīt 1 - 25 of 73 vienības
  • Vīnogas vāktas ar rokām, no vairāk nekā 30 gadus veciem vīnogulājiem. Vīns vidējas intensitātes un līdzsvarotu skābumu: ar zemeņu, kazeņu un sarkano augļu aromātu. Ļoti labs vīns, katrai dienai, sevis iepriecināšanai pie labas maltītes.

  • Augstākās kvalitātes Solera brendijs. Izgatavots no dabīgām izejvielām, destilēts no baltvīna. Izturēts amerikāņu ozolkoka mucās ne mazāk, kā 15 mēnešus pēc tradicionālās Solera un Criaderas sistēmas. Intensīva tanīna un žāvētu augļu garša.

  • Izgatavots no Garnacha vīnogām. Labākās kvalitātes vīnogas tika atlasītas no vairāk nekā 40 gadus veciem vīnogulājiem. Sakarā ar dabas novecošanās procesu pudelē var būt nogulsnes. Vīns labas intensitātes ar nogatavojušos, sarkano augļu aromātu, pikantām minerāla piezīmēm. Ļoti smaržīgs un garšīgs. Perfekti sabalansēts ar augļu pēcgaršu.Pasniegšanas t°C...

  • Ābolu un mandeļu aromāts. Jerez piemīt viegla, sausa, atsvaidzinoša garša - ar mandeļu un lazdu riekstu notīm. Pasniegšana: t°C 8-10, pie zupām, jūras veltēm, zivju ēdieniem un pie sieriem. Ideāls aperitīvs.

  • Izgatavots no Garnacha un Cabernet Sauvignon vīnogām. Harmoniskais vīns, apvieno sevī divas vīnogu šķirnes: eleganci Garnacha un svaigumu Cabernet Sauvignon vīnogas. Pasniegšana: t°C 10-12

  • Vīns izturēts īpašās franču ozolkoka mucās, kurās no 5 līdz 7 mēnešiem notiek vīnogu sulas dubultais fermentācijas un stabilizācijas process. Vīns ar bagātīgu un pievilcīgu garšu, intensīvs svaigo augļu aromāts un noturīga, patīkama garša. Pasniegšana: t°C 8, pie zivīm, jūras veltēm.

  • Izturot līdz septiņiem gadiem ozolkoka mucās, iegūst unikālas kvalitātes rumu ar dabīgu krāsu.

  • Mājās izgatavots saldais anīsa degvīns. Ražots simtgadīgās vara destilācijas aparātos: no ūdens, spirta, anīsa un cukura.

  • Mājās izgatavots sausais anīsa degvīns. Ražots simtgadīgās vara destilācijas aparātos: no ūdens, spirta un anīsa.

  • Vīns izturēts vairāk nekā 2 gadus ozolkoka mucās un 2 gadus pudelēs. Harmonisks, labi sabalansēts vīns. Nogatavojušos augļu garša ar tanīna pieskaņām. Pasniegšanas t°C 18.

  • Vīns demonstrē lielisku spēku un svaigumu, neslēpjot savu raksturu arī pēcgaršā. Pārpilns ar augļu niansēm, veiksmīgi apvieno apburošas minerālu un citrusu notis. Piemīt noturīga un patīkama garša. Pasniegšana: t°C 8, pie zivīm, jūras veltēm, augļiem.

  • Tīrs vīns granātu krāsa ar spilgtu rubīna nokrāsu. Viegla ozolkoka garša savijas kopā ar nelielu vaniļas un tanīna piegaršu. Patīkama, eleganta garša ar ilgstošu pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie gaļas ēdieniem un pastām.

  • Vīns izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās un vismaz 24 mēnešus pudelēs - vīnam koši sarkana, dzīva, dzidra krāsa, ļoti aromātisks ar elegantu, sabalansētu skābuma un vieglu tanīna piegaršu; patīkama, ilgstoša un pārliecinoša pēcgarša. Pasniegšanas t°C 16- 18 Ieteicams pie medījuma, kūpinātu un sālītu zivju, gaļas ēdieniem.

  • Ābolu un rozīnes piezīmes smaržīgā Jerez buķetē. Viegla, bagāta, glūda garša ar ilgstošu pēcgaršu. Pasniegšana t°C 8-10. Jerez ir lielisks kopā ar riekstiem, olīvām, veģetāram uzkodām (jūras veltes, sieri).

  • Sarežģīts, bagāts, elegants aromāts; nogatavināts amerikāņu un franču ozolkoku mucās 24 mēnešus un vismaz 12 mēnešus pudelēs. Garšā enerģisks, atmiņā paliekošs. Pasniegšanas t°C 16-18 Ieteicams pie medījuma, gaļas, sieriem, sālītām zivīm.

  • Vīns intensīvi sarkanā krāsā ar ķieģeļu nokrāsu, ar stabilu, līdzsvarotu garšu. Nogatavināts 24 mēnešus franču un amerikāņu ozolkoka mucās un 36 mēnešus pudelēs, līdz tas kļūst ideāls baudīšanai. Pasniegšanas t°C 16-18 Ieteicams pie medījuma, gaļas, sieriem.

  • Intensīvs aromāts tīrs un svaigs, ko raksturo gatavo balto augļu (persiks un ananās), ar maigu laimas piegaršu. Samtaina un harmoniska garša ar patīkamu un ilgstošu pēcgaršu. Pasniegšana: t°C 8-10.

  • Apraksts Izgatavots no Chardonnay vīnogām. Svaigs un viegls vīns ar izteikti intensīvu un aromatisku - ziedu, augļu garšu un patīkamu ilgu pēcgaršu.Pasniegšana: t°C 8-10.

  • Vīns izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās un 12 mēnešus pudelēs. Augļu aromāts, kas piešķirt vīnam smalkumu un sarežģītību. Labi sabalansēta garša ar žāvēto sarkano augļu notīm. Pasniegšana t°C 18.

  • Vīns nogatavināts 8 mēnešus jaunās franču un amerikāņu ozolkoka mucās. Ogu aromātu intensitāti pamazām sāk nomainīt delikātas krēmīgas nianses, aromātā nedaudz jaušamas augļu, balzamika notis. Pasniegšanas t°C 16-18. Ieteicams pie izturētie sieriem, liellopu gaļas.

  • Vīns ir dzidrs, svaigs, aromāta savaldīgā un reizē rosinošā aromātiskā ābolu, bumbieru un cidoniju - pieskaņa liek nobaudīt eleganto vīnu. Tas atstāj svaigu, lielisku sabalansētu, delikātu iespaidu un līdzsvarotu augļu (fenheļa) pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 6-8 Ieteicams pie jūras veltēm, paeljas, vai kā aperitīvs.

  • Vīns gatavots no Sauvignon baltajām vīnogām, ievāktām no vairāk nekā 20 gadu veciem vīnogulājiem, kuri aug 700m virs jūras līmeņa. Vīnam piemīt izteikts balto augļu aromāts, svaiga, viegla, līdzsvarota garša un pasifloras, ananāsu pēcgarša. Pasniegšanas t°C 6-8 Ieteicams pie rissoto un jūras veltēm.

  • Dabīgs pussaldais vīns no 100% Verdejo vīnogām no vīnogu dārziem ar vidējo vecumu 25 gadi. Spilgtā salmu dzeltenā krāsā ar zaļganu nokrāsu. Intensīvs aromāts ar citrusaugļu un persika notīm. Saldā garša, ar pietiekošo skābumu, piešķir vīnam lielisku līdzsvaru. Pasniegšanas t°C 4-6 Ieteicams pie augļiem un kā aperitīvu.

  • Baltvīns no vīnogu izlases no slavenā reģiona “Pago de Cantarranas”, kuru vīnogu dārzi ir slaveni ar savu augsto kvalitāti un ir vidēji 35 gadu veci. Gaiši dzeltenā krāsā, ar zaļganu toni. Spēcīgs un svaigs aromāts ar banānu un persika notēm. Piesātināta augļu garša ar fenheļa pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 6-8 Ieteicams pie grilētas zivs, baltās gaļas,...

  • Vīns izturēts 5 mēnešus ozolkoka mucās un 3 mēnešus pudelēs. Augļu aromāts, svaigas sarkanas ogas, un lakricas aromāts, ar vaniļa notīm; kas papildina viens otru. Pasniegšana: t°C 18.

Rādīt 1 - 25 of 73 vienības