Sarkanvīns Šeit ir 35 preces.

lapā
Rādīt 1 - 25 of 35 vienības
  • Vīnogas vāktas ar rokām, no vairāk nekā 30 gadus veciem vīnogulājiem. Vīns vidējas intensitātes un līdzsvarotu skābumu: ar zemeņu, kazeņu un sarkano augļu aromātu. Ļoti labs vīns, katrai dienai, sevis iepriecināšanai pie labas maltītes.

  • Izgatavots no Garnacha vīnogām. Labākās kvalitātes vīnogas tika atlasītas no vairāk nekā 40 gadus veciem vīnogulājiem. Sakarā ar dabas novecošanās procesu pudelē var būt nogulsnes. Vīns labas intensitātes ar nogatavojušos, sarkano augļu aromātu, pikantām minerāla piezīmēm. Ļoti smaržīgs un garšīgs. Perfekti sabalansēts ar augļu pēcgaršu.Pasniegšanas t°C...

  • Vīns 2010.g. ir ieguvis bronzas medaļu prestižā konkursā Decanter World Wine Awards Lielbritānijā. Ievākts no 30gadu veciem vīnogulājiem. Izturēts 4 mēnešus jaunās amerikāņu ozolkoka mucās. Piemīt intensīvs ziedu un tumšo augļu aromāts un labi sabalansēta garša. Pasniegšana: t°C 14-16 pie izturētiem sieriem.

  • Ekoloģisks vīns. Ražots no bioloģiski audzētām vīnogām. Vīns ar kārdinošu ķiršu aromātu. Labi strukturēts vīns ar elegantu garšu.

  • Biodinamiskais vīns. Ražots no bioloģiski audzētām vīnogām. Vīns ar melleņu un upeņu aromātu. Labi sabalansēta garša: ar ilgstošu, maigu tanīna pēcgaršu.

  • Biodinamiskais vīns. Ražots no bioloģiski audzētām vīnogām. Vīns ar garšvielu un kafijas aromātu. Sarežģīta, harmoniska garša ar samtainu, tanīna ilgstošu pēcgaršu.

  • Biodinamiskais vīns. Ražots no bioloģiski audzētām vīnogām. Aveņu aromāts ar grauzdiņu smaržu no vīna izturēšanas 3 mēnešus ozolkoka mucās. Sarežģīta, harmoniska garša ar ilgstošu pēcgaršu.

  • Vīndarīšanas tradīciju Fuendejalón un Magallon tautas nāk no XIII gadsimta. Vīnogas nāk no Ibérijas kalnu slīpuma. (Garnacha vīnogulāji ir vairāk nekā 40 gadus veci). Piemīt ķiršu sarkanā krāsa ar violetu nokrāsu, augļu aromātu, kas raksturo vīnogu šķirnes garšu ar mīkstu pēcgaršu.Pasniegšanas t°C 16. Ieteicams pie sieriem, makaroniem, chorizo un citām...

  • Tīrs vīns granātu krāsa ar spilgtu rubīna nokrāsu. Viegla ozolkoka garša savijas kopā ar nelielu vaniļas un tanīna piegaršu. Patīkama, eleganta garša ar ilgstošu pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie gaļas ēdieniem un pastām.

  • Vīns nogatavināts 8 mēnešus jaunās franču un amerikāņu ozolkoka mucās. Ogu aromātu intensitāti pamazām sāk nomainīt delikātas krēmīgas nianses, aromātā nedaudz jaušamas augļu, balzamika notis. Pasniegšanas t°C 16-18. Ieteicams pie izturētie sieriem, liellopu gaļas.

  • Vīns izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās un 12 mēnešus pudelēs. Augļu aromāts, kas piešķirt vīnam smalkumu un sarežģītību. Labi sabalansēta garša ar žāvēto sarkano augļu notīm. Pasniegšana t°C 18.

  • Vīns izturēts 5 mēnešus ozolkoka mucās un 3 mēnešus pudelēs. Augļu aromāts, svaigas sarkanas ogas, un lakricas aromāts, ar vaniļa notīm; kas papildina viens otru. Pasniegšana: t°C 18.

  • Vīns izturēts 10 mēnešus ozolkoka mucās, vismaz 6 mēnešus pudelēs. Piemīt meža ogu un ozolkoka mucas buķete, mīksta garša. Vīns ir sasniedzis savas pilnības augstumu un ir iekļuvis Pasaules 100 labāko vīnu topā 2010.gada februārī. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie sarkanās gaļas vai medījuma.

  • Vīns no ekoloģiskiem vīnogulājiem. Pēc lēna rūgšanas procesa nerūsējoša tērauda tvertnē: vīns tiek izturēts 1 gadu franču ozolkoka mucās, un tad novecošanas process turpinās pudelēs. Intensīvs nogatavojušos augļu aromāts. Līdzsvarota augļu garša. Pasniegšana: t°C 18, pie sieriem, gaļas.

  • Vīnogas no ļoti seniem vīna dārziem, kuri atrodas uz sausām augsnēm, Cordillera Iberica nogāzēm, Moncayo pakājē. Vīnogas vāktas ar rokām oktobra pirmajā nedēļā. Vīns izstrādāts pēc tradicionālas metodes. Auksta mērcēšana 24 stundu laikā. Izturēts 4 mēnešus franču ozolkoka mucās. Intensīvā ķiršu sarkanā krāsā. Augļu, pikants aromāts. Eleganta garša ar...

  • Vīns izturēts dziļos pagrabos, amerikāņu ozolkoka mucās. Piemīt delikāts un sarežģīts gatavo augļu aromāts, bagāta un salda garša: ar augļu un ozolkoka perfektu kombināciju. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie sieriem, medījumiem, sarkanās gaļas.

  • Vīns nosaukts par godu Cilts Vaquos, 14 mēnešus izturēts franču ozolkoka mucās un 6 mēnešus pudelēs; sarkano augļu aromāts perfekti sajaucas ar riekstu, vaniļas un kakao notīm; lieliska līdzsvarota garša ar sabalansēto skābumu un tanīna niansēm. Pasniegšana: t°C 18, pie vistas ēdieniem, un sieriem ar pelējumu.

  • Radīts 34gadu laikā 15000 pudeļu ar unikālu numerāciju. Izturēts 18 mēnešus franču ozolkoka mucās. Vīns ar intensīvu, sarežģītu aromātu un līdzsvarotu, patīkamu garšu. Sudraba balvas ieguvējs 2009.gada par labāko spāņu Crianzas vīnu Krievijā.Pasniegšana t°C 14-16, pie klasiskas gaļas, sautējumiem.

  • Vīnu nogatavina 3 mēnešus amerikāņu ozolkoka mucās, pēc tam pudelēs. Vīnam piemīt sarežģīts aromāts ar augļu niansēm ar mīkstu, labi strukturētu garšu un ilgu pēcgaršu. Pasniegšana: t°C 18-20 pie gaļas ēdieniem, putnu gaļas, puscietiem sieriem.

  • Vīns piesātināta rubīnsarkanā krāsā. Izturēts minimāli 6 mēnešus amerikāņu ozolkoka mucās. Piemīt: gatavo augļu, garšvielu aromāts - ar vijoles un vaniļas pieskaņām. Maiga, līdzsvarota ķiršu un aveņu garša, ar tanīna notīm ilgā pecgaršā.Pasniegšanas t°C 14-16 Ieteicams pie pastām vai kā aperitīvs.

  • Vīns piesātinātā rubīnsarkanā krāsā ar granāta nokrāsu. Izturēts minimāli 6 mēnešus amerikāņu ozolkoka mucās un 10 mēnešus pudelēs. Piemīt sarežģīts aromāts: mīksta, harmoniska, labi sabalansēta tanīna un ozolkoka garša, ar patīkamu pēcgaršu.Pasniegšanas t°C 14-16 Ieteicams pie pastām vai kā aperitīvs.

  • Vīns izturēts 6 mēnešus ozolkoka mucās. Spēcīgs nogatavojušos tumšo augļu aromāts. Svaiga un tīra garša. Pasniegšana: t°C 12-14.

  • Vīns izturēts 12 mēnešus amerikāņu ozolkoka mucās un 5 mēnešus pudelēs. Augļu garša. Sabalansēts vīns ar tanīnu pēcgaršu, izceļot augļu garšu. Pasniegšana: t°C 12-14.

  • Vīns no vīnogām, kas audzētas 900m augstumā virs jūras līmeņa. Izturēts 8 mēnešus franču ozolkoka mucās un 4 mēnešus pudelēs. Maigs kūpinājuma un balzāma aromāts. Svaiga garša ar maigu tanīna pēcgaršu.Pasniegšana: t°C 12-14.

  • Vīns izturēts 12 mēnešus franču ozolkoka mucās un 18 mēnešus pudelēs. Dziļi sarkanā ķiršu krāsā. Gatavu augļu aromāts. Eleganta garša un ilga izsmalcināta pēcgarša. Pasniegšanas t°C 16. Ieteicams pie gaļas ēdieniem, izturētiem sieriem.

Rādīt 1 - 25 of 35 vienības