Sarkanvīns Šeit ir 35 preces.

lapā
Rādīt 1 - 25 of 35 vienības
  • Vīnogas vāktas ar rokām, no vairāk nekā 30 gadus veciem vīnogulājiem. Vīns vidējas intensitātes un līdzsvarotu skābumu: ar zemeņu, kazeņu un sarkano augļu aromātu. Ļoti labs vīns, katrai dienai, sevis iepriecināšanai pie labas maltītes.

  • Izgatavots no Garnacha vīnogām. Labākās kvalitātes vīnogas tika atlasītas no vairāk nekā 40 gadus veciem vīnogulājiem. Sakarā ar dabas novecošanās procesu pudelē var būt nogulsnes. Vīns labas intensitātes ar nogatavojušos, sarkano augļu aromātu, pikantām minerāla piezīmēm. Ļoti smaržīgs un garšīgs. Perfekti sabalansēts ar augļu pēcgaršu.Pasniegšanas t°C...

  • Tīrs vīns granātu krāsa ar spilgtu rubīna nokrāsu. Viegla ozolkoka garša savijas kopā ar nelielu vaniļas un tanīna piegaršu. Patīkama, eleganta garša ar ilgstošu pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie gaļas ēdieniem un pastām.

  • Vīns izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās un vismaz 24 mēnešus pudelēs - vīnam koši sarkana, dzīva, dzidra krāsa, ļoti aromātisks ar elegantu, sabalansētu skābuma un vieglu tanīna piegaršu; patīkama, ilgstoša un pārliecinoša pēcgarša. Pasniegšanas t°C 16- 18 Ieteicams pie medījuma, kūpinātu un sālītu zivju, gaļas ēdieniem.

  • Sarežģīts, bagāts, elegants aromāts; nogatavināts amerikāņu un franču ozolkoku mucās 24 mēnešus un vismaz 12 mēnešus pudelēs. Garšā enerģisks, atmiņā paliekošs. Pasniegšanas t°C 16-18 Ieteicams pie medījuma, gaļas, sieriem, sālītām zivīm.

  • Vīns intensīvi sarkanā krāsā ar ķieģeļu nokrāsu, ar stabilu, līdzsvarotu garšu. Nogatavināts 24 mēnešus franču un amerikāņu ozolkoka mucās un 36 mēnešus pudelēs, līdz tas kļūst ideāls baudīšanai. Pasniegšanas t°C 16-18 Ieteicams pie medījuma, gaļas, sieriem.

  • Vīns izturēts vairāk nekā 2 gadus ozolkoka mucās un 2 gadus pudelēs. Harmonisks, labi sabalansēts vīns. Nogatavojušos augļu garša ar tanīna pieskaņām. Pasniegšanas t°C 18.

  • Vīns izturēts 14 mēnešus ozolkoka mucās un 12 mēnešus pudelēs. Augļu aromāts, kas piešķirt vīnam smalkumu un sarežģītību. Labi sabalansēta garša ar žāvēto sarkano augļu notīm. Pasniegšana t°C 18.

  • Vīns izturēts 5 mēnešus ozolkoka mucās un 3 mēnešus pudelēs. Augļu aromāts, svaigas sarkanas ogas, un lakricas aromāts, ar vaniļa notīm; kas papildina viens otru. Pasniegšana: t°C 18.

  • Vīns nogatavināts 8 mēnešus jaunās franču un amerikāņu ozolkoka mucās. Ogu aromātu intensitāti pamazām sāk nomainīt delikātas krēmīgas nianses, aromātā nedaudz jaušamas augļu, balzamika notis. Pasniegšanas t°C 16-18. Ieteicams pie izturētie sieriem, liellopu gaļas.

  • Vīns no vairāk nekā 35 gadu veciem vīna dārziem. Izturēts 18 mēnešus amerikāņu un franču ozolkoka mucās. Piemīt gatavu augļu, garšvielu, žāvētu augļu un riekstu aromāts. Līdzsvarota, samtaina garša. Pasniegšanas t°C 18.

  • Vīns izturēts 10 mēnešus ozolkoka mucās, vismaz 6 mēnešus pudelēs. Piemīt meža ogu un ozolkoka mucas buķete, mīksta garša. Vīns ir sasniedzis savas pilnības augstumu un ir iekļuvis Pasaules 100 labāko vīnu topā 2010.gada februārī. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie sarkanās gaļas vai medījuma.

  • Izturēts 12 mēnešus ozolkoka mucās, vismaz 12 mēnešus pudelēs. Piemīt vaniļas un ozolkoka mucas buķete, samtaina garša ar ilgstošu un patīkamu pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie sarkanās gaļas vai medījuma

  • Vīns no ekoloģiskiem vīnogulājiem. Pēc lēna rūgšanas procesa nerūsējoša tērauda tvertnē: vīns tiek izturēts 1 gadu franču ozolkoka mucās, un tad novecošanas process turpinās pudelēs. Intensīvs nogatavojušos augļu aromāts. Līdzsvarota augļu garša. Pasniegšana: t°C 18, pie sieriem, gaļas.

  • Vīnogas no ļoti seniem vīna dārziem, kuri atrodas uz sausām augsnēm, Cordillera Iberica nogāzēm, Moncayo pakājē. Vīnogas vāktas ar rokām oktobra pirmajā nedēļā. Vīns izstrādāts pēc tradicionālas metodes. Auksta mērcēšana 24 stundu laikā. Izturēts 4 mēnešus franču ozolkoka mucās. Intensīvā ķiršu sarkanā krāsā. Augļu, pikants aromāts. Eleganta garša ar...

  • Vīns izturēts 6 mēnešus ozolkoka mucās. Spēcīgs nogatavojušos tumšo augļu aromāts. Svaiga un tīra garša. Pasniegšana: t°C 12-14.

  • Vīns izturēts 12 mēnešus amerikāņu ozolkoka mucās un 5 mēnešus pudelēs. Augļu garša. Sabalansēts vīns ar tanīnu pēcgaršu, izceļot augļu garšu. Pasniegšana: t°C 12-14.

  • Vīns izturēts dziļos pagrabos, ozolkoka mucās. Piemīt sarežģīts aromāts un lieliska buķete ar garšvielu un balzamika notīm. Samtaina, labi strukturēta garša ar patīkamu tanīna pēcgaršu.Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie nobriedušiem sieriem, medījumiem, putnu gaļas un liellopu gaļas ēdieniem

  • Vīns izturēts dziļos pagrabos, amerikāņu ozolkoka mucās. Piemīt lielisks gatavu augļu aromāts, labi strukturēta, spēcīga garša ar patīkamu pēcgaršu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie puscietiem sieriem, medījumiem, sarkanās gaļas.

  • Vīns izturēts dziļos pagrabos, amerikāņu ozolkoka mucās. Piemīt delikāts un sarežģīts gatavo augļu aromāts, bagāta un salda garša: ar augļu un ozolkoka perfektu kombināciju. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie sieriem, medījumiem, sarkanās gaļas.

  • Vīns nosaukts par godu Cilts Vaquos, 14 mēnešus izturēts franču ozolkoka mucās un 6 mēnešus pudelēs; sarkano augļu aromāts perfekti sajaucas ar riekstu, vaniļas un kakao notīm; lieliska līdzsvarota garša ar sabalansēto skābumu un tanīna niansēm. Pasniegšana: t°C 18, pie vistas ēdieniem, un sieriem ar pelējumu.

  • Ražots no rūpīgi izraudzītām vīnogām, izturēts 3 gadus franču ozolkoka mucās un vismaz 48 mēnešus pudelēs, iegūstot augstākā labuma vīnu ar bagātīgu aromātu un intensīvu, harmonisku, līdzsvarotu garšu. Pasniegšanas t°C 18 Ieteicams pie klasiskas gaļas, sautējumiem.

  • Radīts 34gadu laikā 15000 pudeļu ar unikālu numerāciju. Izturēts 18 mēnešus franču ozolkoka mucās. Vīns ar intensīvu, sarežģītu aromātu un līdzsvarotu, patīkamu garšu. Sudraba balvas ieguvējs 2009.gada par labāko spāņu Crianzas vīnu Krievijā.Pasniegšana t°C 14-16, pie klasiskas gaļas, sautējumiem.

  • Ekoloģisks vīns. Ražots no bioloģiski audzētām vīnogām. Vīns ar kārdinošu ķiršu aromātu. Labi strukturēts vīns ar elegantu garšu.

  • Biodinamiskais vīns. Ražots no bioloģiski audzētām vīnogām. Vīns ar melleņu un upeņu aromātu. Labi sabalansēta garša: ar ilgstošu, maigu tanīna pēcgaršu.

Rādīt 1 - 25 of 35 vienības